Σύσφιξη Σώματος

με την καινοτόμα Τεχνολογία Hi E.M.S

Hλεκτρομαγνητικά κύματα
Hi-E.M.S.

Ξεκούραστη γράμμωση και λιποδιάλυση με τη δύναμη των εστιασμένων ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων Hi-EMS.  Η δράση του φτάνει στις 30.000 μυϊκές συσπάσεις, σε διάρκεια θεραπείας μόλις 30 λεπτών και στο 100% των μυϊκών ινών.

Με την κινητοποίηση του μυ στο 100% επιτυγχάνεται η αύξηση του όγκου των μυϊκών κυττάρων ενώ παράλληλα παρατηρείται τοπικά λιποδιάλυση που προέρχεται από τον καταβολισμό των λιπαρών οξέων και την καύση λίπους μαζί και η οποία απελευθερώνει την ενέργεια που απαιτείται για τη σύσπαση των μυών.

Η μέθοδος είναι εγκεκριμένη από τον FDA και τον ιατρικό σύλλογο Αθηνών και αρχικά χρησιμοποιήθηκε για την ενδυνάμωση των πυελικών μυών σε ασθενείς με ακράτεια.

Είναι κατάλληλη για άντρες και γυναίκες και για όλου τους σωματότυπους.  Εφαρμόζεται με απόλυτη ακρίβεια ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία:

  • Μηροί
  • Γλουτοί
  • Μπράτσα
  • Κοιλιά
  • Πλάτη

Σε μόλις 30 λεπτά απολαμβάνουμε οφέλη 5,5 ωρών εντατικής και επίπονης άσκησης.  Μειώνεται το σωματικό λίπος και διπλασιάζεται η μυϊκή μάζα.

L.A. MEDICARE

Δευτέρα έως Παρασκευή

9:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.

Σάββατο

9:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Κυριακή κλειστά
Τηλέφωνο: 2120000010
email: info@lawellness.gr

HOT Θεραπείες

για περιορισμένο αριθμό αγορών

fat-freezing-2
2 Συνεδρίες 3D Κρυολιπόλυσης
+ 2 Συνεδρίες Πρεσοθεραπείας

279€

3D κρυολιπόλυση: για ανώδυνη καταστροφή των λιποκυττάρων στοχευμένα και με απόλυτη ασφάλεια. Ορατό αποτέλεσμα μείωσης τοπικού λίπους από την πρώτη θεραπεία.
Πρεσοθεραπεία: για γρήγορη αποβολή των λιποκυττάρων από τον οργανισμό, βελτίωση του Κυκλοφορικού και Αποτοξίνωση του οργανισμού.
emsculpt_traitement
3 Συνεδρίες
HI E.M.S

149€

Η νέα γενιά ξεκούραστης εκγύμνασης ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο L.A. MEDICARE. Σε μόλις 30 λεπτά αυξάνει την μυϊκή μάζα και μειώνει το λίπος. Εφαρμόζεται στοχευμένα στα “δύσκολα” σημεία ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε σωματότυπου και σε συνδυασμό με τη σωστή διατροφή επιτυγχάνει την τέλεια γράμμωση.

cropped-shot-woman-getting-body-sculpting-treatment-beauty-clinic_118628-1534
4 Συνεδρίες RF & CAVICATION
+ 2 Συνεδρίες Πρεσοθεραπείας

260€

Η ανώδυνη τεχνολογία RF (ραδιοσυχνότητες) αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου στον οργανισμό, συσφίγγει και ανανεώνει το δέρμα.
Η θεραπεία με Cavication είναι μια ολιστική θεραπεία κατα του τοπικού πάχουν και της κυτταρίτιδας, με ορατά αποτελέσματα απο τις πρώτες συνεδρίες.
Η Πρεσοθεραπεία βοηθά αποτελεσματικά στη γρήγορη αποβολή των λιποκυττάρων από τον οργανισμό, στην βελτίωση του Κυκλοφορικού και στην Αποτοξίνωση του οργανισμού.
Medical cosmetic procedure. Mikronidling
3 Συνεδρίες
HI E.M.S

89€

Πρεσοθεραπεία: για γρήγορη αποβολή των λιποκυττάρων από τον οργανισμό, βελτίωση του Κυκλοφορικού και Αποτοξίνωση του οργανισμού.
Μεσοθεραπεία: για αποτελεσματική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και σύσφιξη του δέρματος με Βιταμίνες, Αντιοξειδωτικά, Ενζυμα και Αμινοξέα.

Έμπειρο Επιστημονικό Προσωπικό

Το επιστημονικό προσωπικό του L.A. Medicare και οι γιατροί του κέντρου, αξιολογούν και προτείνουν το συνδυασμό των θεραπειών που απαιτούνται ανάλογα με το σωματότυπο και το στάδιο της κυτταρίτιδας στο οποίο βρίσκεται το σώμα σας.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!

2120000010